Bekijk alles wat ik heb gemaakt

Projecten

GroWplant: Een kweekkas in Bemmel

Ik wilde de kwaliteit van hun planten weergeven en tegelijkertijd de sfeer van het bedrijf vastleggen. Door het gebruik van natuurlijk licht en de mooie omgeving was het gemakkelijk om prachtige beelden te maken.

Vunzige Deuntjes

Mijn doel was om de unieke energie van de evenementen vast te leggen en de sfeer over te brengen op de foto’s. Door het gebruik van verschillende lichteffecten en creatieve composities was het gemakkelijk om foto’s te maken die de Vunzige Deuntjes-beleving vastlegden.

Wegman: Auto Accessoires

Wegman is een E-c0mmerce bedrijf die zich heeft gevestigd op Bol.com en een eigen webshop beheert. Hiervoor heb ik prachtige beelden ontwikkelt die meehelpen met het generen van verkopen en het verhogen van conversie.

Oase Creative

Ik werk al 2,5 jaar samen met Oase Creative. Bij Oase vind je alles wat je nodig hebt voor de branding van jouw e-commerce bedrijf. In samenspraak voor sommige opdrachtgevers maken wij beelden die inzetbaar zijn voor platformen zoals bol.com, amazon en eigen webshops. Zo hebben klanten een betere ervaring tijdens het online winkelen en zorgen de beelden voor extra vertrouwen bij de consument.

Project Kenter

Kenter is ontstaan vanuit Liander. Op 1 mei 2016 is Kenter van start gegaan als nieuw meetbedrijf in de markt en heeft de meetdiensten van Liander overgenomen.

City Spa: Arnhem

Midden in de stad Arnhem is sinds vorig jaar december een spa/wellness center geopend. Samen met City Spa en Oase Creative heb ik beelden gemaakt die perfect aansluiten bij het concept. Deze beelden worden ingezet op hun website, folders, flyers & brochures.

DISC Boulevard

DISC Boulevard is een onderneming in Arnhem. DISC Boulevard is er voor professionals die DISC gecertificeerd zijn of anderszins veel ervaring hebben met het inzetten van DISC gedragsanalyses. Samen hebben we beelden gemaakt die duidelijk zichtbaar maken hoe het bedrijf functioneert en een goede indruk achter laat voor klanten.

Tr.eat Your Girl Right

Als fotograaf had ik de eer om het evenement “Treat your girl right” te fotograferen in de Metropool Enschede. Ik ben vaker gevraagd om dit evenement vast te leggen.

Ik ga graag met je in gesprek ☎️